Estettikk

Forebyggende kontroller
Bildebehandling og testing
Tilgjengelig 24/7
https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-15.png

MINI ANSIKTSLIFT

I motsetning til hele ansiktsløft, er den egnet for pasienter som ikke har noen alvorlig ansiktsdeformasjon

Det er prosessen med å løfte slapp hud og bindevev med snitt utført på den hårete huden, foran øret eller noen ganger under haken, for pasienter som ønsker en rask restitusjon og ikke ønsker alvorlige forandringer. Prosedyren kan utføres ved lokalbedøvelse uten bedøvelse og du kan hvile samme dag hjemme.

Applikasjonsfunksjoner

Anestesi: Lokal eller generell
Varighet av operasjonen: 120 min
Kirurgi vanskelighetsgrad:2/5
Sykehusopphold: ikke nødvendig
Smerte: Minst
Korsettperiode: 3 dager
Gjenopprettingsperiode: 5 dager

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-13.png

ANSIKTSLIFT & NAKKELIFT

Ansikts- og nakkeslapp på grunn av aldring og slapp hud på kjevelinjen blir tydelig.

Den mest effektive metoden for å skru tiden tilbake er ansikts- og nakkeløft. Det er gjort med en annen teknikk på skolen, hvert maleri er spesielt med den beste metoden sammen med nattetimene. Det er vanligvis kombinert med fett- og rotinjeksjonsceller.

Applikasjonsfunksjoner

Anestesi: Generelt
Varighet av operasjonen: 180 min
Kirurgi vanskelighetsgrad:4/5
Sykehusopphold: 1 dag
Smerte: Minst
Korsettperiode: 7 dager
Restitusjonsperiode: Tre uker

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-14.png

HAKKE-KJØVE FETTSUKNING

Det utføres ved å gå inn i tre små kanyler fra hakeområdet ditt uten et stort snitt på gjennomsnittlig 30 minutter med lokalbedøvelse. Fett fjernes fra kjeveområdet ditt. Generelt er det ikke nødvendig med sting etter prosedyren, du kan gå hjem og gå tilbake til ditt sosiale liv umiddelbart etter prosedyren.

Hvis det ikke bare er overflødig fett, men også ledsaget av slapp nakke, er det en prosedyre som kan kombineres med en midthalsstrekk ved å legge inn et to cm snitt under haken.

Anestesi: lokal
Varighet av operasjonen: 30 min (for hver side)
Kirurgi vanskelighetsgrad: 1/5
Sykehusopphold: ikke nødvendig
Smerte: Lett
Korsettperiode: 3 dager
Gjenopprettingsperiode: 5 dager

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-6.png

ØVRE ØYELKKS ESTETIKK (BLEPHAROPLASTY)

Avhengig av aldring og genetiske faktorer, kan huden på øvre øyelokk synke, noe som forårsaker et eldre og slitent utseende. Du kan raskt bli kvitt denne situasjonen med et relativt enkelt prosedyre utført med lokalbedøvelse med gjennomsnittlig en times varighet. Det er en behagelig operasjon med en rask restitusjonsperiode uten alvorlige komplikasjoner.

Applikasjonsfunksjoner:

Anestesi: lokal
Varighet av operasjonen: 30 min (for hver side)
Kirurgi vanskelighetsgrad: 2/5
Sykehusopphold: ikke nødvendig
Smerte: Lett
Korsett er ikke nødvendig
Gjenopprettingsperiode: 7 dager

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-9.png

NEDRE ØYELKKS ESTETIKK (BLEPHAROPLASTY)

I det nedre øyelokket, hvor genetiske faktorer er mer effektive enn det øvre øyelokket, kan overflødig hud og poser som følge av herniering sees i tidligere aldre.

Når mindre forandringer ikke kan skjules med sminke eller ikke-kirurgiske inngrep, kommer estetikken til nedre øyelokk i forgrunnen. Hvis det ikke er overflødig hud i operasjonen for poser i nedre øye, påføres den fra innsiden av øyet uten et eksternt snitt. Hvis det er nødvendig å fjerne huden, gjøres snittet eksternt, men fordi det faller sammen med foldområdet, gror det estetisk.

Applikasjonsfunksjoner

Anestesi: lokal eller generell
Varighet av operasjonen: 30 min (for hver side)
Kirurgi vanskelighetsgrad:2/5
Sykehusopphold: ikke nødvendig
Smerte: Minst
Korsett er ikke nødvendig
Gjenopprettingsperiode: 7 dager

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-5.png

BBL (BRASILIAN BUT LIFT) KIRURGI

Et brasiliansk rumpeløft er en spesialisert fettoverføringsprosedyre som forsterker størrelsen og formen på baken uten implantater. Overflødig fett fjernes fra hoftene, magen, korsryggen eller lårene med fettsuging, og en del av dette fettet injiseres deretter strategisk inn i baken.

En dyktig kosmetisk kirurg kan forbedre proporsjonene til hele underkroppen med brasiliansk rumpeløftkirurgi, og hjelpe en pasient med å miste fett i vanlige “problemområder” og forbedre baken, med resultater som varer i mange år.

Applikasjonsfunksjoner

Sykehusopphold: 2 netter
Gjenopprettingsperiode: 10 dager
Påkledningstid: 3 dager
Kirurgi vanskelighetsgrad: 4/5
Anestesi: Generelt
Varighet av operasjonen: 3 timer
Smerter: Midt
Korsettperiode: 6 uker

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-17-1.png

FREMTREDENDE ØRESTETIKK (OTOPLASTI)

Utviklingen av aurikkelen er stort sett fullført i en alder av 4-5 år. I løpet av denne perioden kalles den utstående eller store fremtredende aurikelen fremtredende øre. Fremtredende øredannelse forårsaker ikke andre helseproblemer enn estetiske problemer. Av denne grunn bør barn med fremtredende ører ventes til minst 4-5 års alder, men barnet bør behandles tidlig i livet slik at det ikke gir psykiske problemer i skolehverdagen.

  

Operasjoner utført for å korrigere fremtredende ører hos barn eller voksne kalles otoplastikk. Mens det påføres under generell anestesi hos barn, kan det påføres under lokalbedøvelse eller generell anestesi hos eldre barn og voksne. Ved fremtredende ørelidelser forårsaket av mangel på folder i det fremtredende øret, kan fremtredende øreestetikk påføres kun med tråd, uten snitt. I andre tilfeller bør klassisk fremtredende øre-estetikk brukes.

 Etter denne operasjonen, som er lett tolerert og ikke krever sykehusinnleggelse, føler ikke pasienten andre smerter enn milde smerter. På den femte dagen kan pasienten gå tilbake til jobb eller skole. Mens det er nødvendig med bandasjer de første fem dagene, bes det om å bruke bandasjer kun om kvelden de påfølgende fem dagene. For et suksessresultat er det nødvendig å forstå hvor deformiteten er i auricleen.

Anestesi: Generell eller lokal
Varighet av operasjonen: 60 min
Kirurgi vanskelighetsgrad: 2/5
Sykehusopphold: ikke nødvendig
Smerte: Særpreget første dag
Korsettperiode: 5 dager
Gjenopprettingsperiode: 5 dager

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-18.png

LÅRLØFT ( LÅR LIPOSUCTION)

Et lårløft er en kirurgisk prosedyre som tar sikte på å løfte og stramme de løse, slapp hudfoldene i og rundt lårområdet. Den er designet for å fjerne overflødig vev for å etterlate en fastere, jevnere kontur og er egnet for pasienter som har opplevd drastisk eller plutselig vekttap der vevet har blitt strukket og henger ned fra lårene (baken kan behandles med et seteløft) .

Lårløft er ofte kombinert med fettsuging for å eliminere uønsket fett i lårregionen.

Den generelle effekten er å gi et mer skulpturert, estetisk tiltalende lår, fastere å ta på og med oppstrammet, glatt overliggende hud.

Løs, slapp hudfordeling i låret kan være naturlig, og en funksjon av genetikk eller forårsaket av vekttap (overflødig hud); eller forårsaket av aldring ettersom huden på øvre ben blir løs og slapp. 

Applikasjonsfunksjoner

Sykehusopphold: 2 netter
Restitusjonstid: 2 uker
Påkledningstid: 2 uker
Kirurgi vanskelighetsgrad: 2/5
Anestesi: Generelt
Operasjon Varighet: 2 timer
Smerter: Midt
Korsett: 4 uker

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-12.png

FETTPOTTING FOR ANSIKTSFORNYELSE

Fettoverføring er en prosedyre som har blitt mer populær de siste årene, med folk som har en tendens til mer naturlige resultater i ansiktsforyngelse. Det er prosessen med å gi fettvevet tatt fra personen gjennom spesielle prosesser og kanyler til de foretrukne områdene gjennom hullene åpnet uten spor. Siden fettet er tatt fra personen selv er det ingen allergi eller avvisning, tvert imot er det en utmerket behandling med stamcellene den inneholder. Spesielt for ansiktsområdene som mister volum på begynnelsen av 30-tallet, som vi kaller den for tidlige aldringsperioden; det er den enkleste metoden å bruke.

Fettoverføring som inneholder dine egne stamceller foretrekkes i stedet for hyaluronsyrefyllstoffer, spesielt ved store volumtap i ansiktsområdet som forårsaker deformitet. 

Applikasjonsfunksjoner:

Anestesi: Lokal eller generell
Varighet av operasjonen: 60 min
Kirurgi vanskelighetsgrad: 1/5
Sykehusopphold: ikke nødvendig
Smerte: Minst
Korsettperiode: 3 dager
Restitusjonsperiode: 3 dager

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-2.png

Nasal Estetikk (Rhinoplasty)

Operasjonene som utføres med sikte på å gi nesen vår et vakrere utseende kalles neseestetisk kirurgi (rhinoplasty). Funksjonene til nesen vår bør ikke ignoreres i kirurgiske operasjoner som utføres på nesen vår, tatt i betraktning dens kritiske posisjon midt i ansiktet vårt i forkant når det gjelder vårt estetiske ansiktsuttrykk. Under nasal estetikk bør funksjonene til nesen og luftveiene, spesielt pust og lukt, beskyttes og eksisterende patologier bør forsøkes eliminert. Kirurgiske inngrep utført med denne tilnærmingen kalles funksjonell neseestetikk (funksjonell rhinoplasty).

Neseestetisk kirurgi (rhinoplasty) er en av de hyppigst utførte kirurgiske prosedyrene over hele verden. Av denne grunn utvikles det stadig metoder for å oppnå bedre visuelle og funksjonelle resultater samt for å gi en raskere restitusjonsperiode. Følgelig er tilnærminger med lukket nese-estetikk (lukket rhinoplasty) og åpen nese-estetikk (åpen rhinoplasty) tilfredsstillende hos egnede pasienter. I tillegg, brukes forsterkede instrumenter som Tour, Piezo, etc. under operasjoner sammen med forbedrede teknologier.

Med all denne informasjonen og erfaringen kan neseestetikken (neseplastikk) være tilfredsstillende når den påføres med passende tilnærminger uten å ignorere nesens funksjoner i henhold til personens ansiktsproporsjoner, nese- og hudstruktur og forventninger.

 Anestesi: Generelt
Varighet av operasjonen: 120-150 min
Kirurgi vanskelighetsgrad: 4/5
Sykehusopphold: 1 dag
Smerte: minimal
Gipsperiode: 7 dager
Gjenopprettingsperiode: 7 dager

NESETIPS FORØYDELSE

Det er en tilnærming brukt for å skape endringer kun i 1/3-delen av nesetuppen. Deformiteter som oppstår fra brusk og bløtvev i dette området korrigeres med lukkede eller åpne metoder. Generell anestesi er mest foretrukket. Fordelen med denne operasjonen er at nesehevelsen er mindre og tilhelingsprosessen går raskere og det legges ikke plastplaster på neseområdet. Pasienter kan gå tilbake på jobb den fjerde dagen. Resultatene er tilfredsstillende hos egnede pasienter.

Anestesi: Lokal eller generell
Varighet av operasjonen: 60 min
Kirurgi Vanskelighetsgrad: 3/5
Sykehusopphold: ikke nødvendig
Smerte: Lett
Gipse ikke nødvendig
Gjenopprettingsperiode: 5 dager
 
REVISJON RHINOPLASTY

Det er en operasjon som brukes i tilfelle visuelle eller funksjonelle problemer som oppstår etter forrige rhinoplasty. For at resultatene skal bli fullt tydelige, bør en periode på minst 6-12 måneder ventes. Under denne prosessen kan brusk hentet fra aurikelen, ribbeina eller kadaverne til pasienten brukes om nødvendig. Selv om det er en mer utfordrende og tankevekkende prosess enn de første operasjonene, er det vellykket brukt med utvikling av teknikker og teknologier.

Anestesi: Generelt
Varighet av operasjonen: 120-150 min
Kirurgi vanskelighetsgrad: 4/5
Sykehusopphold: 1 dag
Smerte: minimal
Gipsperiode: 7 dager
Gjenopprettingsperiode: 7 dager

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-4.png

BRYSTFORSTØRRELSE

Brystforstørrelse er en av operasjonene som gjør pasienten mest fornøyd etter operasjonen. Denne operasjonen, som har vært utført i mange år, har blitt lettere de siste 10 årene med proteser som kan bli liggende livet ut, forkortet operasjonstid og rask restitusjonsperiode.

Du vil kunne se hvordan dimensjonene vil se ut med spesielle øyeproteser før operasjonen.

Sykehusopphold: 1 natt
Gjenopprettingsperiode: 7 dager
Påkledningstid: 5 dager
Kirurgi vanskelighetsgrad: 2/5
Anestesi: generell
Varighet av operasjonen: 60 min
Smerter: Midt
Korsettperiode: 6 uker BH

Brystreduksjon 

Det er en av de mest utførte estetiske prosedyrene i vårt land. Store eller til og med gigantiske bryster, som skaper et alvorlig sosialt problem i alle aldre, forstyrrer kvinners sosiale liv, hygiene, og viktigst av alt, deres ryggradsvinkel – kroppsstillinger med vekten på forsiden. Det er en av de mest funksjonelle operasjonene blant estetiske operasjoner.

Den ideelle bryststørrelsen tilpasses etter personens egne ønsker og kroppsegenskaper.

Applikasjonsfunksjoner

Sykehusopphold: 1 natt
Gjenopprettingsperiode: 7-10 dager
Påkledningstid: 10 dager
Kirurgi vanskelighetsgrad: 3/5
Anestesi: generell
Varighet av operasjonen: 2 timer
Smerter: Midt
Korsettperiode: 1 måned BH

Brystløft  (mastopeksi) 

Brystene er kanskje ikke i den formen du ønsker på grunn av mange faktorer etter fødsel og amming, eller på grunn av genetiske faktorer i tidlig alder og noen ganger etter hyppig vektøkning og vektnedgang. I dette tilfellet, hvis det er nok brystvev, ved å omforme ditt eget vev; Hvis vevet er utilstrekkelig, kan protesestøttet ereksjon utføres. Brystløftkirurgi kan tenkes som en operasjon som krever meget god planlegging, hvor hudvevet reduseres og brystvevet gjenvinnes.

Applikasjonsfunksjoner

Sykehusopphold: 1 natt
Gjenopprettingsperiode: 5 dager
Påkledningstid: 5 dager
Kirurgi vanskelighetsgrad: 2/5
Anestesi: sedasjon
Varighet av operasjonen: 60 min
Smerter: Midt
Korsettperiode: 2-4 uker

Gynekomasti (Forstørrelse av mannlig bryst)

Gynekomasti refererer til en forstørrelse av det mannlige brystet forårsaket av godartet spredning av kjertlenes kanaler og stromale komponenter inkludert fett. Det er spesielt vanlig mellom 16-25 år på grunn av både ernæringsmessige og hormonelle årsaker.

Den generelle oppfatningen er at hvis personen lider av dette problemet selv ved sin idealvekt, bør kirurgi utføres.

Applikasjonsfunksjoner

Sykehusopphold: 1 natt
Gjenopprettingsperiode: 5 dager
Påkledningstid: 5 dager
Kirurgi vanskelighetsgrad: 2/5
Anestesi: Sedasjon
Varighet av operasjonen: 60 min
Smerter: Midt
Korsettperiode: 2-4 uker

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-19.png

MAGEPLASTIK (FULL TUMMY TUCK OG MINI TUMMY TUCK)

En mageplastikk kan fjerne overflødig hud og stramme opp magemusklene og gi deg en slankere og strammere mage. Graviditet, aldring og vektsvingninger kan føre til strekking av huden, løsne muskler og en mindre ønskelig kroppskontur.

Mageplastikk er en kroppskonturprosedyre for å forbedre konturene til midtpartiet. Pasienter spør ofte hvordan de skal vite hvilken prosedyre de sannsynligvis vil trenge (mageplastikk eller mini mageplastikk). Mens individuelle behov kun kan avgjøres ved en personlig konsultasjon, er det noen generelle retningslinjer vi kan tilby. En pasient som bare har løs hud under navlen og god muskeltonus kan være en god kandidat for en mini mageplastikk (med eller uten fettsuging av øvre del av magen). En full bukplastikk er ofte det beste alternativet for pasienter med løs hud og muskelslapp som strekker seg over navlen. 

Applikasjonsfunksjoner

Mini mageplastikk

Sykehusopphold: 1 natt
Gjenopprettingsperiode: 7 dager
Påkledningstid: 2 uker
Kirurgi vanskelighetsgrad: 2/5
Anestesi: Generelt
Varighet av operasjonen: 60 min
Smerter: Midt
Korsettperiode: 2 uker
 

Full mageplastikk

Sykehusopphold: 2 netter
Restitusjonsperiode: 3 uker
Påkledningstid: 3 uker
Kirurgi vanskelighetsgrad: 4/5
Anestesi: Generelt
Varighet av operasjonen: 60 min
Smerter: Midt
Korsettperiode: 4 uker

Strekk i magen

Magestrekkoperasjon er en kirurgisk operasjon der overflødig fett og slapp hud i fremre del av magen fjernes og de svake magemusklene strekkes og styrkes.

Abdominal kirurgi utføres på grunn av feting, hengende og strekkmerker i mageregionen, forårsaket av rask og hyppig vektøkning og vekttap, aldring eller graviditet.

Det er en av de hyppigst utførte prosedyrene som kan gjøres ved avfetting.

Applikasjonsfunksjoner

Sykehusopphold: 2 netter
Restitusjonstid: 3 uker
Påkledningstid: 3 uker
Kirurgi vanskelighetsgrad: 4/5
Anestesi: Generelt
Operasjon Varighet: 60 min
Smerter: Midt
Korsett: 4 uker

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-3.png

LIPOSUCTION (FETTFJERNING)

Fettsuging er prosessen med å fjerne det regionale subkutane og muskelfettvevet med spesialverktøy på en kontrollert måte, noe som har blitt gjort i lang tid innen estetisk kirurgi. Det er definitivt ikke en vekttapmetode, det er en kroppsformingsmetode. Fettsuging gir bedre resultater med et godt kosthold og trening i etterkant.

Det kan gjøres med vanlige laser- og vaserapparater i henhold til egenskapene og behovene til våre pasienter. 

Applikasjonsfunksjoner

Sykehusopphold: 1 natt
Gjenopprettingsperiode: 7-10 dager
Påkledningstid: 5 dager
Kirurgisk vanskelighetsgrad: 3/5
Anestesi: Local/General
Varighet av operasjonen: 2 timer
Smerter: Midt
Korsettperiode: 6 uker

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-11.png

ARMLØFT (ARM LIPOSUCTION)

Brachioplastikk, også kjent som armløft, er et kirurgisk inngrep som reduserer omkretsen av overarmene og fjerner overflødig slapp hud.

Armløftoperasjonen retter seg mot det som ofte refereres til som ‘bingovinger’ og utføres vanligvis i forbindelse med fettsuging for å forbedre de generelle konturene til armene. Denne operasjonen passer for menn og kvinner og utføres ofte på pasienter som har opplevd plutselige vektsvingninger. 

Applikasjonsfunksjoner

Sykehusopphold: Ikke nødvendig
Gjenopprettingstid: 10 dager
Påkledningstid: 10 dager
Kirurgi vanskelighetsgrad: 2/5
Anestesi: Sedasjon
Operasjon Varighet: 40 min
Smerter: Midt
Korsett: 10 dager

Alt personellet jeg kom i kontakt med, gikk utover for å hjelpe meg med mine medisinske problemer. Jeg nyter nå en mer aktiv livsstil og føler ikke lenger ubehaget i brystet.
Betty Ballesteros Rendon— ARMLØFT (ARMFETTA)

Kontakt ossOmfattende Estetikk

Plassering

Ataköy Towers B Block Floor:6

Istanbul/TURKEY

Timer

Man-fre: 8.00 – 19.00
Lør-søn: 8.00 – 17.00

Sosial

Gjør en avtale

Send oss en melding

Obligatoriske felt er merket med en stjerne (*).