Neseplastikk

Forebyggende kontroller
Bildebehandling og testing
Tilgjengelig 24/7
https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/rhino-8.png

Behandling av adenoidhypertrofi med plasma avdamping

Adenoidene er små masser av lymfatisk vev som ligger i de øvre luftveiene. Adenoid hypertrofi er unormal forstørrelse av adenoidene, kan skje ved akutt eller kronisk infeksjon av adenoidene. Symptomer inkluderer problemer med å puste gjennom nesen, forstyrrende søvnapné og delvis eller fullstendig blokkering av neseluftveien. Det er mest sett hos barn under 5 år.

Avdampingsmetoden utføres i utgangspunktet med en spesiell enhet definert som en koblator. Etter at isotonisk saltvann er påført på applikasjonsområdet, fordampes det overskytende området i adenoidet ved virkningen av plasma med radiofrekvensenergi, og det fjernes fra området med vakuum ved hjelp av en spesialdesignet enhet.

Selv om avdampingsmetoden er en ny metode, kan den utføres uten å skade det omkringliggende vevet (spesielt Eustachian-røret). I tillegg har denne applikasjonen mange fordeler i forhold til andre metoder.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/rhino-3.png

Lukket teknikk med ultralyd piezo rhinoplasty (neseoperasjon)

En piezo neseoperasjon også kjent som ultralyd piezo rhinoplasty er en moderne form for neseplastikk som omformer nesebenene uten noen vevsskade som kan skje ved en vanlig neseplastikk. En piezotom som overfører ultralydenergi til beinet brukes i stedet for en hammer og meisel. En lukket ultralyd piezo neseplastikk minimerer ytre arrdannelse og garanterer rask restitusjon.

Applikasjonsfunksjoner:

Anestesi: generell anestesi.
Påføringstid: 2-3 timer.
Smerte: minimal.
Gjenopprettingsperiode: 7 dager.
Nøyaktig resultat: 6 måneder

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/rhino-2.png

Søvnapné og snorkekirurgi

Søvnapné regnes som en søvnabnormitet, og det er når pusten til en person blir forstyrret mens han sover. Det kan virke som et trivielt problem, men hvis det ikke håndteres, kan det forårsake hypertensjon, hjerneslag, kardiomyopati, diabetes og til og med hjerteinfarkt.

• En uvulopalatopharyngoplasty-operasjon reduserer søvnapné og snorking ved å fjerne vev fra baksiden av halsen.

• En trakeostomi kurerer søvnapné ved å blokkere de øvre luftveiene som oppstår på grunn av en permanent åpning i nakken til luftrøret.

• En maxillo-mandibular fremgang øker størrelsen på luftveiene ved å flytte over- og underkjeven fremover.

• En radiofrekvensablasjon frigjør blokkering av luftstrømmen til lungene ved å redusere størrelsen på tungen eller annet vev.

• En nervesimulering er der en enhet kan implanteres i øvre del av brystet, slik at den simulerer luftveismusklene for å holde den åpen.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-14.png

Masseter Botox for bruksisme

Bruksisme er når du har en vane med å bite eller bite tennene sammen. Det kan skade tennene og enhver form for restaurering som brukes på dem, kan forårsake spenningshodepine samt ekstreme ansikts- eller kjevesmerter. For å slappe av muskelen og redusere slitasjen på tennene, injiseres små doser Botox i tyggemuskelen som svekker muskelen nok til å stoppe tanngnissing og sammenknytting av kjeven.

Applikasjonsfunksjoner:

Anestesi: generell anestesi.
Påføringstid: 15 minutter.
Smerte: mild.
Restitusjonsperiode: 2-5 dager.
Nøyaktig resultat: omtrent en uke.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/surgical-aesthetic-17.png

Transcanal endoskopisk trommehinnereparasjon uten snitt

En transkanal endoskopisk øreoperasjon er en prosedyre som opererer på små og delikate strukturer i øret med minimal invasivitet. Det som gjør denne operasjonen annerledes er at legene får tilgang til øret gjennom øregangen i stedet for å lage et snitt bak øret som er mindre smertefullt og sikrer en raskere restitusjonsreise. Denne prosedyren kan brukes til å reparere et hull eller rift i trommehinnen.

Applikasjonsfunksjoner:

Anestesi: generell anestesi.
Påføringstid: 90 minutter.
Restitusjonsperiode: 1-2 uker.
Nøyaktig resultat: 2-3 måneder.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/rhino-4.png

Endoskopisk sinuskirurgi

Endoskopisk sinuskirurgi er en prosedyre som brukes til å fjerne blokkeringer i bihulene. Disse blokkeringene resulterer i smerte, drenering, tilbakevendende infeksjoner, svekket pust eller tap av lukt. Denne prosedyren tas når man ønsker å redusere antall og alvorlighetsgrad av bihuleinfeksjoner, forbedre luftstrømmen i nesen og luktesansen.

Applikasjonsfunksjoner:

Anestesi: Generell anestesi.
Påføringstid: 30-90 minutter.
Smerter: Moderat.
Restitusjonsperiode: 1-3 uker.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/rhino-7.png

Neseplastikk med lukket teknikk

En konserverende neseplastikk bevarer strukturen i nesen, den omformer tuppbruskene og vedlikeholder eller reparerer nesebåndene som fester huden til bruskene. En lukket neseplastikk modifiserer nesebenet og brusken uten eksterne snitt.

Applikasjonsfunksjoner:

Anestesi: generell anestesi.
Påføringstid: 1-3 timer.

Alt personellet jeg kom i kontakt med, gikk utover for å hjelpe meg med mine medisinske problemer. Jeg nyter nå en mer aktiv livsstil og føler ikke lenger ubehaget i brystet.
Betty Ballesteros Rendon— Endoskopisk bihulekirurgi

Kontakt ossOmfattende neseplastikk

Plassering

Ataköy Towers B Block Floor:6

Istanbul/TURKEY

Timer

Man-fre: 8.00 – 19.00
Lør-søn: 8.00 – 17.00

Sosial

Gjør en avtale

Send oss en melding

Obligatoriske felt er merket med en stjerne (*).