Ortopedisk behandling av akutte smerter

Ved Ortopedisk klinikk er vi stolte av å gi best mulig omsorg til våre pasienter.

Vår tilnærming

For hverdagspleie eller livsendrende omsorg, kan du stole på pasienten hos oss for å holde deg og dine nærmeste trygge og friske.

Ved hjelp av moderne utstyr og enorm klinisk erfaring kan våre ortopediske kirurger og traumatologer tilby kirurgisk behandling for de fleste bein-, ledd- og muskelskader.

Vi bruker en teamtilnærming for å gi helsehjelp, og involverer pasienten som en del av teamet vårt. nengasjement fra våre ansatte i samfunnet forbedrer vår evne til å gi effektiv helsehjelp. Vi jobber fellesskap, og skapere av positiv endring.

Spesialisert ortopedisk
Walk-in klinikk

Vi bryr oss om hele mennesket, ser kompleksiteten i hver enkelt persons liv, og tror at vi tar for oss et bredt spekter.

Tilbakebetaling
Kun interesse
Fleksibel

State-of-the-art
Bildetjenester

Våre bildebehandlingstjenester på stedet gir bekvemmelighet for pasienter i rekkevidde, og hjelper våre leger med å stille en rask diagnose.

Terapitjenester
Fleksibel
Tilbakebetaling

Ambulatorisk kirurgi
Senter

Sørge for fremragende kvalitet, service og tilgang. Et fellesskap der alle mennesker til å gi våre pasienter.

Diagnostiske tjenester
Kirurgitjenester
Fleksibel

Vi tar oss av enhver ortopedisk tilstand

Ledende diagnose- og behandlingsteknologier

Ortopedisk pleie av høy kvalitet

Vi hjelper deg å leve livet ditt i full bevegelse.

Kneerstatning operasjonsprosedyre

Erstatning av kneledd er en operasjon for å erstatte et kneledd med et kunstig ledd.
Nærme seg

For knærne brukes øvelser, medikamenter, fysioterapimetoder hos pasienter med smerte og deformitet, men smertene i knærne forsvinner ikke, aktiviteter som å gå, gå i trapper i dagliglivet er strengt begrenset og det er forstått at leddbrusken er alvorlig skadet. Fortrinnsvis anbefales protesepåføring dersom pasienten er over 65 år. Ved enkelte revmatiske sykdommer som revmatoid artritt kan protesen lages i en tidligere alder.

Eksperter

Våre ortopedi- og traumespesialister og sykepleiere jobber med ortopedi og traumatologiske faktorer for å gi deg ekspert, medfølende omsorg.

Teknologi

The New Generation Robotic Knee Joint Prosthesis Surgery System har overgått andre robotkirurgiske systemer med sine svært avanserte teknologiske funksjoner, for eksempel et robotinstrument som ikke krever tomografi, en samtidig 3-dimensjonal digital modell av kneleddet lages under operasjonen, og kirurgen kan lett holde den i hånden.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2021/10/inner_image_home_02.gif