Hårtransplantasjon

Alle VIP-tjenester inkludert. Kontakt oss nå for å lære detaljene om kampanjepakken.

For mer informasjon;

Ring eller skriv på WhatsApp.. 24/7

Send oss en melding

Obligatoriske felt er merket med en stjerne (*).


  Sykehusopphold – Nei
  Anestesi – Lokal eller sedasjon
  Operasjonstid – …..
  Restitusjonstid – ….
  Smerter – ….
  Påkledningstid – ….
  Kirurgisk vanskelighetgrad – ….

  Moderne hårrestaureringsteknikker muliggjør forbedrede metoder som kan bidra til å gjenopprette tapt hår, erstatte eller omforme hårlinjer med naturlig, voksende hår. Hårtransplantasjon er en avansert måte å gjenopprette håret som frisører og stylister for det meste ikke kan se forskjellen mellom naturlig voksende hår og hårtransplantasjonene som er plassert. De som gjennomgår hårtransplantasjonsoperasjonen trenger ikke mer omsorg enn vanlig vask, styling og trimming som de gjør i hverdagen.

  I vår kirurgiske praksis tilbyr vi de nyeste alternativene for hårrestaurering fra medisinsk terapi, mikropigmentering av hodebunnen (SMP) og avansert hårrestaureringskirurgi av hodebunnen – både follikulær enhetsekstraksjon (FUE) og follikulær enhetshårtransplantasjon (FUT) samt øyenbryn hårtransplantasjon og laser hårterapi.

  FAQ

  Er jeg en kandidat for hårtransplantasjon?

  Alle som opplever permanent hårtap er en kandidat for hårrestaureringskirurgi, inkludert (i) menn med mannlig skallethet, (ii) kvinner med kvinnelig hårtap, (iii) menn eller kvinner som ønsker å gjenopprette eller endre formen på sine hårfeste, (iv) personer med områder med arrdannelse fra skader eller “arr” hudsykdommer, og også pasienter som har opplevd noe hårtap etter operasjonen, for eksempel ansiktsløftingsprosedyrer, (v) personer som ønsker å tykne eller gjenopprette øyenbryn, øyevipper, og skjegg. (vi) menn og kvinner som ønsker hår i et område der de har lite eller ingen hår.

  Hvor lang tid tar hårtransplantasjonsoperasjonen?

  Operasjonen tar i gjennomsnitt seks til syv timer. Generell anestesi er ikke nødvendig under operasjonen, lettere sedasjonsmetoder brukes på pasienten under prosessen.

  Vil jeg føle smerte under hårtransplantasjonsoperasjonen?

  Smertefølelsen er minimal da hårtransplantasjonen utføres i lokalbedøvelse, Vi tilbyr vanligvis sedasjon ved siden av lokalbedøvelse til våre pasienter med høyt angstnivå.

  Når kan jeg gå tilbake på jobb etter hårtransplantasjonen?

  Standardtiden er fem dager etter operasjon, men dette vil bli diskutert med konsulenten din når du planlegger din skreddersydde ettervernplan.

  Hvor lenge varer en hårtransplantasjon?

  Hvis du besøker en anerkjent hårtransplantasjonskirurg og følger etterbehandlingsprosedyren på riktig måte, bør hårtransplantasjonen vare hele livet.

  Når kan jeg farge håret?

  Hvis du farger håret regelmessig, er det best å farge minst to uker før og minst to uker etter enhver operasjon, bare for å unngå potensiell irritasjon av hodebunnen.

  Når vil rødheten forsvinne?

  Dette svaret varierer sterkt med hver enkelt pasients hudtype. For noen pasienter forsvinner rødhet på mindre enn en uke. For andre kan en svak rosa tone vedvare i flere måneder (spesielt med lysere hudtyper). Uansett vil de rosa toneområdene fra enten FUE- eller FUT-operasjoner sakte falme med tiden og er vanligvis borte når håret vokser inn.

  Kan jeg bade?

  Vi anbefaler å unngå svømming i 10 dager i FUE-tilfeller, eller til eventuelle sting er fjernet.

  Når kan jeg drikke alkohol/kaffe?

  Vanligvis dagen etter operasjonen.

  Pre-prosess analyse

  Leverer sunt hår i verdensklasse..

  Vår klinikk tilbyr omsorg av høyeste kvalitet for å forbedre helsen til hele samfunnet vårt gjennom innovasjon, samarbeid, utmerket service, mangfold og en forpliktelse til pasientsikkerhet