Fothelse

Forebyggende kontroller
Fotanalyse
Tilgjengelig 24/7

Alle kirurgiske prosedyrer som utføres for å fjerne deformiteter eller vansiringer av foten for å oppnå små og elegante føtter kalles Askepott-estetiske operasjoner.

Vårt mål innen fotestetikk er å behandle vansiringen av tærne som er dannet over årene, for å ende opp med smertefrie, kosmetisk behagelige føtter.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/foot-2.png

De vanligste fotestetiske operasjonene er

Vansiring av tommelen (Hallux valgus)
Inngrodde tånegler
Hård hud ved fotbunnen forårsaket av beinstruktur
Krølling av andre og tredje finger, dvs. “hammertådeformitet”
Bunionette (fremspring på den femte fingeren på foten)
Medfødt introversjon av pinkyen
Lang 2. finger, korthet på 3. eller 4. metacarpal bein og tilsvarende stubbefinger
Deformiteter av flatfot (pes planus)
I plastiske operasjoner som fettcelleinjeksjoner i foten, botox-påføring og bløtvevsoperasjoner og applikasjoner som ikke forstyrrer beinstrukturen, kan plastikkirurger imidlertid foretrekkes, for prosedyrene som vil endre beinstrukturen må utført av ortopediske kirurger.

Vi utfører små intervensjonsprosedyrer som behandling av inngrodde negler og ubehagelig hard hud på fotsålene, i vår klinikk, lokalt, i 10-minutters perioder. Vi lar våre pasienter gå tilbake til sine daglige aktiviteter samme dag som prosedyren.

Vi utfører fotestetiske operasjoner som vil endre beinstrukturen, på komfortable sykehus med erfarent personell, under operasjonsrom.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/foot-3.png

Vansiring av tommelen (Hallux valgus)

Hallux valgus-deformitet er permanent skjevhet av tåen mot andrefingeren spontant og dannelsen av et benfremspring (knyst) i den indre delen av foten.

De vanligste årsakene til utviklingen av hallux valgus er:

Iført trange, spisse sko og høye hæler
Jobber stående og har på seg ukomfortable sko
Arvelig disposisjon
Utviklingen av flatfot over tid.
Dårlig skopreferanse
Traumerelaterte gangforstyrrelser
Pasienter diagnostiseres med detaljert undersøkelse. Diagnosen bekreftes ved røntgenundersøkelser som skal utføres mens føttene er på bakken. I spesielle tilfeller kan det også være nødvendig med MR- og EMG-bilder.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/foot-7.png

Symptomer på Hallux Valgus

Avhengig av krumningen, konstant smerte rundt den første fingeren på foten
Fremspring (knyst) på første fingerledd
Hård hud på grunn av konstant trykk og friksjon
Hevelse og rødhet i henhold til graden av deformitet
Ikke-kirurgiske metoder korrigerer ikke beinkrumning eller reduserer benfremspring (bunion), men myke sko med bred spiss reduserer trykket på knysten, reduksjon av smerte og trykk med spesielle pads fingerstøtter kan også oppnås.

Hvis smerten ikke kan reduseres med ikke-kirurgiske metoder eller hvis hallux valgus er diagnostisert på et avansert stadium, vurderes kirurgiske behandlingsalternativer. Med en korrekt valgt og korrekt anvendt operasjon, gjentar ikke dette problemet seg. Kirurgi lar pasienter gå mer komfortabelt og bruke sko som de ikke kunne bruke før.

Hvis Hallux valgus er i de tidlige stadiene, er det nok å fjerne bare knysten (barbering av beinfremspringet). Hvis hallux valgus er i fremskreden stadium, må i tillegg til å fjerne knyst, også krumningen av metacarpus korrigeres med snitt i beinet. Hallux valgus kirurgi er en type kirurgi som varer i ca. 45 minutter, og den kan utføres med blokkanestesi.

Post-operativ

  • Pasienten skrives ut samme dag eller 1 dag etter operasjonen.
  • I 4 til 6 dager etter operasjonen bør spesielle sko som følger med kun brukes.
  • Forutsatt at pasienten bruker de spesielle skoene som følger med, er det tillatt å gå tilbake til daglige aktiviteter innen en uke.
  • Pasienter som fullfører fysioterapi-rehabiliteringsprogrammet får interne programmer og kalles kun for rutinekontroller
  • Det er vanligvis mulig å kjøre etter sjette uke.
  • Pasienter får reise med fly etter 2 dager.
  • De nødvendige fysioterapiprogrammene organiseres for våre utenlandske pasienter og deres reiser er tillatt innen den første uken.
https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2022/04/foot_analysis.png

Topprangert team av medisinsk spesialistVi er dedikerte til å gi det høyeste nivået av fothelse sammen med vennlig, medfølende service.

Erfaring

Et fellesskap der vår visjon er at alle mennesker skal oppnå sitt fulle potensiale for helse og velvære på tvers av kompleksitet gjennom levetiden.

Leverandører

Vi bryr oss om hele mennesket, ser kompleksiteten i hver persons liv og tror at det er best å imøtekomme et bredt spekter av behov.

Teknologi

Gi pasientsentrert helsetjenester med fortreffelighet i kvalitet, service og tilgang. Et fellesskap der alle skal gi våre pasienter.

Medisinsk fotpleie

I medisinsk fotpleie undersøkes først og fremst foten; Problemene knyttet til foten til personen lyttes, det stilles spørsmål om nåværende helsetilstand og dagligliv, skoene sjekkes, ved trykkforstyrrelse/deformitet rettes trykkanalyse, behov for ortopediske innleggssåler vurderes og det utarbeides en passende behandlingsplan.
Ved medisinsk fot/neglepleie, ved bruk av et tørt system, klippes negler riktig med sterile instrumenter, dødt vev renses, levende vev berøres ikke.

Studier viser at 85 av hundre personer i gjennomsnitt har et fotproblem. Det kan gi ben- og ledddeformasjoner, nedsunket, hard hud, vorter, neglehudsopp og svette og lukt i føttene som har endret seg over tid. Med regelmessig vedlikehold kan problemer løses før de oppstår eller vokser.

Alt personellet jeg kom i kontakt med, gikk utover for å hjelpe meg med mine medisinske problemer. Jeg nyter nå en mer aktiv livsstil og føler ikke lenger ubehaget i brystet.
Betty Ballesteros Rendon— Hadde en fotanalyse og kjøpte innleggssåler.

Kontakt ossOmfattende Fothelse

Plassering

Ataköy Towers B Block Floor:6

Istanbul/TURKEY

Timer

Man-fre: 8.00 – 19.00
Lør-søn: 8.00 – 17.00

Sosial

Gjør en avtale

Send oss en melding

Obligatoriske felt er merket med en stjerne (*).