Hva er fedmekirurgi?

Bariatrisk kirurgi eller som det er kjent som fedmekirurgi er det generelle navnet på intervensjoner som gjøres i fordøyelsessystemet for å redusere matinntakskapasiteten i magen og/eller redusere næringsopptaket for å nå den ideelle vekten til pasienter med overvekt og fedme. 

Det er ikke mulig å snakke om en enkelt metode eller en enkelt direkte metode ved kirurgisk inngrep. Selv om pasientene har kommet sammen om en fellesnevner når det gjelder vekt, er situasjonen for hver kropp unik. Når du bestemmer en kirurgisk metode; Den riktige metoden bestemmes basert på mange faktorer som pasientens generelle tilstand, kroppsmasseindeks og eksisterende sykdommer.

Som HealMe Tyrkia; vi bruker state-of-the-art medisinsk utstyr og systemer innen fedmekirurgi for å analysere pasientbehov på beste måte og for å sikre at våre pasienter møter riktig behandling.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2021/09/inner_image_07.jpg
Overvekt

Fedme; Det er en sykdom som i økende grad sees over hele verden, beskrives som «alderens sykdom» og kan forårsake livstruende problemer.

Krav

Det er en omfattende tilnærmingsmetode på grunn av kosthold og trening, de eneste effektive tekniske metodene, som bruker effektive metoder og går ned i vekt.

Etter kirurgi

For at alle søknader om fedmekirurgi skal lykkes på lang sikt; Etter fedmekirurgi bør pasienter ta i bruk sunn ernæring og regelmessig mosjon som livsstil og implementere varige sunne endringer i livet.

Jeg gikk ned 100 kg på 5 måneder og nå har jeg den kroppen og helsen jeg ønsker. Jeg vil gjerne takke HealmeTurkey-teamet og legen min for et nytt liv. Alt var perfekt.
Darya Lima— Gastric sleeve kirurgi

Kontakt ossOmfattende Bariatrisk Kirurgi

Plassering

Ataköy Towers B Block Floor:6

Istanbul/TURKEY

Timer

Man-fre: 8.00 – 19.00
Lør-søn: 8.00 – 17.00

Sosial

Gjør en avtale

Send oss en melding

Obligatoriske felt er merket med en stjerne (*).