Om oss

Vi tilbyr den beste behandling, service og omsorg i verdensklasse for alle våre pasienter.

Gjør en avtale

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2021/08/inner_image_01.jpg

For daglig omsorg eller livsendrende omsorg, kan du stole på at vi holder deg og dine kjære trygge og friske.

Vår tilnærming

For everyday care or life-changing care, you can count on us to keep you and loved ones.

Et fellesskap der alle mennesker oppnår sitt fulle potensial for helse og velvære gjennom hele livet. Vi jobber for å bli klarert av pasienter, et potensial for helse og verdsatt partner i samfunnet, og skapere av positiv endring.

Healme Turkey

Vi har etablert HealMe Tyrkia med lidenskapen om å beskytte fordelene til pasientene våre og for å hjelpe dem med deres tilgang til behandling på alle nivåer fra deres ankomst til Istanbul, deres opphold her, har deres behandling med ytterste forsiktighet og tilbake til hjemmet.

Vi er klar over at våre pasienter har behov for å komme i kontakt med legene sine for å diskutere behandlingen videre både før og etter prosedyren som er påført dem. Vi utmerker oss med vår lukkede oppfølging etter tjenesten vi yter.

Bare ved å ringe et nummer eller en enkel melding til oss, vil du ha tilgang til avansert teknologi, behandlinger og forskning som kanskje ikke er tilgjengelig andre steder. Du kan føle deg trygg på at du blir behandlet av våre ekspertleger, som leverer medfølende, omfattende og individualisert behandling.

Oppdrag

Vi i HealMe Turkey er forpliktet til oppdraget med å produsere løsninger til hver enkelt som søker til oss for å gjenopprette helsen deres angående alle typer organisasjoner før og etter de respektive behandlingene; gjøre våre høystandard helsetjenester tilgjengelige for alle verdens land; oppfylle alle kravene til våre pasienter under behandlingene deres og mens de oppholder seg i landet vårt; gi våre pasienter en komfortabel og enkel behandlingsprosess i samsvar med gjeldende pasientrettighetsforskrifter; å handle proaktivt for å forutsi alle mulige problemer som våre pasienter kan ha og iverksette tiltak deretter; og tilbyr alle typer tjenester for å sikre at etter alle kontrollene etter behandling, returnerer våre pasienter til sine land lykkelig og trygt i tråd med anbefalingene fra våre ekspertleger.

Syn

Vår visjon er å sikre at et avansert nivå av terapeutiske helsetjenester tilbys og er tilgjengelige for alle verdens borgere under hensiktsmessige og rimelige forhold og til visse standarder, og tilpasse og tilrettelegge for anskaffelse av helsetjenester i henhold til behovene til hver enkelt person. .

Vår visjon

Et fellesskap der vår visjon er å etablere at alle mennesker oppnår sitt fulle potensiale for helse og velvære på tvers av kompleksitet gjennom livet.

Våre verdier

Vi bryr oss om hele mennesket, ser kompleksiteten i hver enkelt persons liv og tror at det er best å imøtekomme et bredt spekter av menneskelige behov.

Vårt team

Gi pasientsentrert helsetjenester med fortreffelighet i kvalitet, service og tilgang. Et fellesskap der alle mennesker skal gi pasientene våre.

Nærme seg

Vi tilbyr effektiv tilgang til kardiometabolske testtjenester. Vi er ledende innen rask vurdering av kardiovaskulære risikofaktorer og identifisering av aterosklerose.

Eksperter

Våre kardiovaskulære eksperter – kardiologer, karkirurger, radiologer, dere sykepleiere – jobber sammen for å gi deg ekspert, medfølende omsorg.

Teknologi

Hjerterehabilitering (CR) kan bremse eller sykdommen (CVD). E-kardiologi, e-helse og teknologiløsninger for opptak og overvåking av fysisk aktivitet har utviklet seg raskt og har potensial i CVD-behandling.

https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2021/08/inner_image_02.jpg

Vi er et tverrfaglig team av eksperter

Gir medisinsk behandling i verdensklasse

Klinikken vår gir omsorg av høyeste kvalitet for å forbedre helsen til hele samfunnet vårt gjennom innovasjon, samarbeid, fremragende service, mangfold og en forpliktelse til pasientsikkerhet.

Pasienterfaring

"Dr Ravi Assomull er en fantastisk lege, veldig erfaren og vennlig, det er en glede å møte ham og bli sett av ham, jeg ser frem til å se ham igjen."
Michael Adesman67, New York
https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2021/08/testimonials_01.jpg
"Dr. Mittal forklarte alt han skulle gjøre. Jeg var forsteinet og nervøs, og han satte meg til rette og fikk meg til å føle meg, og jeg anbefaler absolutt ... "
Jennifer Murphy17, Boston
https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2021/08/testimonials_02.jpg
"En utmerket kirurg som er dedikert til yrket sitt. Jeg var hans pasient i 2014 med av min tunge.. Jeg nøler ikke med å anbefale ham for ... "
Stuart Garza10, Houston
https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2021/08/testimonials_03.jpg
"Jeg hadde en radikal hysterektomi i oktober av Mr. Jeyarajah. Det var en veldig stressende tid for meg og familien min, men han og sekretæren hans ble behandlet..."
Javier Higgins27, Orlando
https://healmeturkey.no/wp-content/uploads/2021/08/testimonials_04.jpg

Vi er alltid på jakt etter dyktige folkBli med i vårt team av eksperter